Zwembad De Schop

Zwemmen is de gezondste manier van bewegen! Door te zwemmen word je gezonder, krijg je meer kracht, conditie en meer energie. Voel je sterk en fit.

Bij Sportcomplex De Schop ben je in een gezellige en vriendelijke omgeving. Het bad is overzichtelijke en veilig. Het 25 meter bad is gedeeltelijk 1.40 meter diep, loopt af tot 2.00 meter diepte en is 10 meter breed.

Daarnaast heeft Sportcomplex De Schop een instructiebad , hier is de waterdiepte 0.30 meter tot oplopend 1.10 meter.

Ook met een beperking kunt u bij ons terecht, ons zwembad is rolstoelvreindelijk en we beschikken over een rolstoellift in ons 25 meterbad.

Naast de activiteiten van De Schop, zijn zwemvereniging De Punderman en Kansplus Asten-Someren-Deurne actief binnen ons zwembad.

Probeer een sport eens uit!

Wil je gezonder gaan leven, dan is het belangrijk om een leuke sport te zoeken. De gekozen sport moet goed bij je passen, zodat je deze een langere tijd kunt beoefenen. En past de sport toch niet bij je, laat je hierdoor niet demotiveren en probeer andere sporten uit. Vaak kun je bij een sportvereniging een proefles volgen en zien of dit een leuke sport voor je is. We hebben een lijst voor je gemaakt met alle sporten die je in onze sportaccomodatie kan beoefenen.

Klik hier voor de lijst

Afmetingen baden

25-meter bad

Lengte 25 meter
Breedte 10 meter
Diepte Aflopend van 1.40m tot 2.00m

Instructie bad

Lengte 10 meter
Breedte 8.5 meter
Diepte Aflopend van 0.30m tot 1.10m

Reserveren

Incidenteel

Voor een (sportief) kinderfeest kan je hier een reservering doen

Structureel

 

Verenigingen kunnen hier de aanvraag zaalruimte voor schooljaar 2023-2024 doen