Waarom Privé Zwemmen?

  • Ontwikkeling van je kind versterken
  • Het spelenderwijs leren
  • Les in een klein vast groepje (max. 3)
  • De aanpak sluit aan op het kind

Privé Zwemmen

Wat is er nou leuker en fijner dan wanneer je kind zich alleen kan redden in het water en waterpret heeft met familie, vriendjes of vriendinnetjes? Maar soms heeft je kind een stukje extra aandacht nodig om vertrouwd te raken met het water. Privézwemles nemen is dan erg geschikt. Dit kan al vanaf 4 jaar.

De les

Voordat we beginnen bekijken we de mogelijkheden en doelen van het kind. Dit kan zijn water vrij maken of het behalen van een of meerdere zwemdiploma’s. Kinderen kunnen zich tijdens de les ontwikkelen op hun eigen manier en tempo.
In lessen van 30 minuten gaan we aan de slag met kleine groepjes van maximaal 3 personen.

We starten in het ondiepe bad en doorlopen samen 4 fasen t/m het A-diploma: Badje 1, Badje 2, Badje 3 en Badje A. Na Badje 3 is het kind klaar om in het diepe bad te gaan zwemmen en verder te oefenen voor diploma A.
We geven doelgericht en persoonlijk les, Wij streven naar een vaste zwemonderwijzer op de groep en werken met vaste vervangers. Het kind zwemt dus op eigen tempo, op een vast moment in de week. Door deze persoonlijke benadering hebben onze zwemlessen veel succes.

Ons zwembad is ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking, we beschikken over een rolstoellift in ons 25 meter bad, ook beschikken we over een “luie”trap zodat je makkelijker het water in en uit kan.

Er is op dit moment een wachtlijst voor privé-zwemmen, dus schrijf je op tijd in.