Na het vertrek van Jose en de tijdelijke invulling door Wilma, hebben we sinds 1 februari 2021 weer een vaste teamleider voor ons sportcomplex. Bas Geraads stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Bas Geraads en vanaf 1 februari 2021 mag ik de rol van teamleider voor sportcomplex De Schop vervullen. Daarmee vervang ik vanaf deze datum Wilma Hartman die een andere opdracht binnen de organisatie Asten heeft aanvaard. Graag ga ik met ons deskundig en gastvriendelijk team, in onze sportieve accommodatie aan de slag, om met elkaar een passend aanbod activiteiten aan te bieden voor de Astense gemeenschap.

Wie is bas?

Ik ben woonachtig in het Limburgse Belfeld, ben 45 jaren jong en sport al vanaf mijn jeugd. Momenteel vind ik het fijn om te wandelen en ben ik voornemens om weer te gaan rennen. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld op managementniveau. Sinds 2017 mag ik binnen de gemeente Asten de teamleidersrol vervullen van de uitvoerende dienst openbare ruimte Asten Someren. Vanaf februari 2021 in combinatie met de teamleidersrol voor sportcomplex De Schop.

Graag tot ziens in De Schop!